UEFA repræsentanter inviteret til Krim

RSC Lokomotiv Stadion i Simferopol. Foto: white-blue.kiev.ua

RSC Lokomotiv Stadion i Simferopol. Foto: white-blue.kiev.ua

Når den krimske fodboldliga starter i august, håber fodboldforbundet på at få besøg af repræsentanter fra UEFA.

Ligesom sidste år vil Krim i år have sin egen fodboldturnering med otte deltagende klubber. Sæsonen starter i august, og det lokale fodboldforbund håber på besøg fra prominente gæster.

”Vi skriver en invitation til UEFA om at deltage i åbningsceremonien for den nye sæson, der bliver afholdt den 20. august,” udtaler præsidenten for Krims fodboldforbund Yuri Vetokha til nyhedsbureauet TASS, der også kunne afsløre, at turneringsformatet ville forblive det samme om end der sker en mindre udskiftningen iblandt holdene, da Krymteplitsa fra Simferopol regionen erstatter Berkut fra Armyansk.

Vetokha fortalte ydermere, at man overvejede en række regelændringer, der kan hjælpe lokale talenter med at udvikle sig.

”Vi laver måske en ændring, så alle startopstillinger skal inkludere en spiller på i mellem 16 og 18 år. Vi planlægger også at forbyde transfers med spillere udenfor transfervinduerne. Spillerne har stadig ikke FIFA certifikater, hvorfor dette var muligt i sidste sæson.

TSK-Tavriya Simferopol vandt turneringen sidste år. Tavriya bygget ovenpå klubben SC Tavriya Simferopol, der indtil den russiske annektering af Krim deltog i den ukrainske liga, som den også vandt i 1992.

Share This