Tjekkisk analytiker vurderer Macron: En fake sendt til politik fra en højere verden

Valgplakat i Frankrig Foto: Lorie Shaull

Tjekkiet/Frankrig: Den tjekkiske politiske analytiker Tereza Spencerova lægger ikke fingrene i mellem i sin analyse af Emmanuel Macron inden det franske valg, skriver den velanerkendte tjekkiske server Literarni Noviny.

“Emmanuel Macron passer faktisk perfekt til den nuværende vestlige politik, fordi han selv er en stor fake sendt til Jorden fra en højere verden – han har en uddannelse fra et eliteuniversitet, i løbet af få år – takket være mange udførte excel-regnark – er han hos Rothschilds blevet “gennemarbejdet” til at blive boss med en politisk fremgang, han tog til møder i Bilderberg…… og wupsi, det lykkedes, siger Tereza Spencerova.

Ifølge Tereza Spencerova er Macron en “elastisk skæbning”, hvis dukkeførere ønsker at bevare det nuværende “system” kørende. Derfor vil Macron ikke løse de problemer, som bragte Marine Le Pen i anden runde af præsidentvalget.

“Ingen fisk vil tømme sin egen sø for vand, dvs. at problemerne vil vokse og den efterfølgende eksplosion blot vil være større. Det der dog er det aller mest vanvittige er, at vi Europa generelt ikke forsøger at løse vores problemer, men paradoksalt stiller os tilfredse med at nedstemme andre med en flertalsbeslutning.

Tereza Spencerova ser i sin karakteristik af Macron også på hans kritik af Polen og Ungarn inden valget.

“Vi må huske, at han kun er et systems bizarre skæbning og at det er Bruxelles globaliseringsmaskines stemme, der kommer ud af hans mund. Vi må derudover ikke glemme, at Macron ikke har et politisk parti bag sig og i det franske præsident-parlament system kan vise sig slet ikke at være i stand til at få beslutningerne i gennem parlamentet. Det gælder for franskmænd, for os andre bliver han blot en ny stemme, Bruxelles og globalisering-dukkeførernes nye ansigt, siger Tereza Spencerova til Literarni Noviny. ota

Share This