Strelkov om Putins tale: Bla, bla, bla – måske har han forsømt sin sidste chance

Igor Strelkov Foto: FB

Rusland: Donetsk-separatisternes tidligere forsvarsminister, Igor Girkin, kendt som Strelkov og kendt for at være en kritiker af Ruslands nuværende måde at føre krigen mod Ukraine på, betegner gårsdagens tale af Rusland præsident Vladimir Putin, som beklagelse, gråd og svigt af Ruslands partnere. Ordet “ære” lyder ifølge Strelkov i Putins mund “latterligt”.

Ifølge Strelkov, som betegner Putins tale som “bla, bla, bla, gav Putin udtryk for alt i hæren perfekt og vil blive endnu bedre, og alt i Rusland fungerer perfekt og korrekt.

“Ikke et ord om fiaskoer og nederlag. Ikke et ord om fejlene og det ansvar nogle af ​​regimets repræsentanter burde bære. Bla bla. Det nytter ikke at lytte. I dag gik han glip af endnu en chance for at forhindre en opstand. Måske var den sidste,” skriver den tidligere officer i den russiske FSB, som er dømt in absentia i Holland for sin rolle i nedskydningen af ​​Malaysia Airlines Boeing i det østlige Ukraine i sommeren 2014, hvor næsten 300 mennesker mistede livet. ota

Share This