Slovakisk premierminister: Ingen plads til islam i Slovakiet

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiet: Den slovakiske premierminister Robert Fico afviser igen, efter længere tids sygdom, en obligatorisk omfordeling af flygtninge i EU’s medlemslande. Der er ingen plads til islam i Slovakiet, siger han ifølge den slovakiske nyhedsserver Pravda.

”Jeg har sagt det tidligere og jeg siger det igen, vi ønsker ikke en betydelig muslimsk kommunitet i Slovakiet, siger Robert Fico.

Ingen skal ifølge Robert Fico tvinge Slovakiet multikulturalisme.

”Hvis nogen ønsker at fortælle mig, at Slovakiet skal være mulitikulturelt, at alle skal gøre her, hvad de har lyst til, at vi skal ændre vores traditioner, så går man imod grundlaget for dette land, siger han og tilføjer.

”Jeg ønsker ikke, at vi skal have titusinder af muslimer, som gradvist vil fremtvinge deres ting. Jeg har i flere omgange talt med Maltas premierminister, som sagde til mig, at problemet er ikke, at de kommer, men at de ændrer landets karakter, understreger Robert Fico. ota

Share This