Slovakisk premierminister: Ingen muslimsk kommunitet i Slovakiet

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiets premierminister Robert Fico Foto: MGlen

Slovakiet: Slovakiet skal sikre sig mod fremtidens trusler, og den eneste måde, man kan gøre det på, det er at forhindre at der opstå en muslimsk kommunitet i Slovakiet. Det siger den slovakiske premierminister Robert Fico i reaktion på seksuelle krænkelser og røverier i flere tyske byer, angiveligt begået af migranter af arabisk og afrikansk baggrund.“Vi ønsker ikke, at de samme ting, som skete i Tyskland også sker i Slovakiet, at nogen vil genere vores kvinder, siger Robert Fico, som understreger, at den slovakiske regering skal ændre politik, hvad angår migration. Især på to områder.

“Vi skal rette vores økonomiske hjælp til beskyttelsen af Schengens ydre grænse. Vi giver penge, men vil ikke have, at de ender i eksemplvis madprogrammer, men kun bliver brugt på sikkerhedsmæssige foranstaltninger på Schengen grænsen. Det er den eneste måde vi kan bremse flygtningestrømmen, siger Robert Fico.

Han tilføjer, at det andet område gælder Slovakiets forhold til flygtningekvoter, som landet under alle omstændigheder kun kan afvise. ota

Share This