Russiske landsholdsspillere lagt for had

Aleksandr Kokorin under en venskabskamp for Rusland imod Marokko tilbage i 2014. Foto: Садовников Дмитрий /Soccer.ru

Aleksandr Kokorin under en venskabskamp for Rusland imod Marokko tilbage i 2014. Foto: Садовников Дмитрий /Soccer.ru

De russiske landsholdsspillere Pavel Mamaev og Aleksandr Kokorin blev tirsdag lagt for had, da en video viste dem feste i Monte Carlo.

Af Toke Møller Theilade

Det er ingen hemmelighed, at de russiske landsholdsspillere ikke er populære for tiden på grund af den skuffende EM-slutrunde. Forholdet i mellem fansene og landsholdet blev tirsdag endnu dårligere, da LifeNews offentliggjorde en video, der viste de to landsholdsspillere Pavel Mamaev fra FC Krasnodar og Aleksandr Kokorin fra Zenit Skt. Petersborg feste på et eksklusivt diskotek i Monte Carlo, hvor de eftersigende brugte mere end 250.000 euro på champagne på en enkelt nat.

https://www.youtube.com/watch?v=v-BOcPtqCFQ

Krasnodar meldte hurtigt ud, at Pavel Mamaev ville blive degraderet til ungdomsholdet imens, han også ville blive tildelt en bøde.

Zenit fulgte senere trop, da klubbens generaldirektør, Maxim Mitrofanov, udsendte et officielt statement på klubbens hjemmeside.

Zenit FC ønsker at udtrykke vores ekstreme skuffelse over episoden, der involverer vores spiller Aleksandr Kokorin. Uheldigvis kan nogle russiske spillere befinde sig i skandaløse situationer på grund af mangel på almindelig sund fornuft og kulturelle normer for, hvordan man skal opføre sig i offentlige områder. Vi har startet vores egen undersøgelse af situationen den skade den har påført russisk fodbolds omdømme. Derfor har klubben valgt at rykke Aleksandr Kokorin ned på andetholdet og give ham en betydelig bøde.”

Kokorin og Mamaev har været venner siden de var ungdomsspillere, og det er langt fra første gang, at de skaber overskrifter på grund af deres eskapader.

Share This