Ad

Russisk topklub skyder rygter om FCK-emnes millionkontrakt ned

Andreas Granqvist i kamp for FC Krasnodar. Foto: Екатерина Лаут

Søndag kunne svenske Expressen melde, at den svenske landsholdsspiller Andreas Granqvist var blevet tilbudt en monsterløn på hele 30,5 millioner om året for at forlænge sin kontrakt med russiske FC Krasnodar. Dette afviser klubben nu.

Af Toke Theilade

FC København har jagtet den svenske landsholdsspiller Andreas Granqvist siden i vinters. Svenskerens kontrakt med den russiske storklub FC Krasnodar udløber næste sommer, og han har tidligere afvist at forlænge den, hvilket har givet FCK tro på, at han kunne hentes til Danmark. Dette understøttes af, at Granqvist oprindelig kommer fra Helsinborg, hvorfor han vil være tæt på sine rødder, hvis han skifter til de danske mestre. Håbet blev dog en del mindre søndag, da den svenske avis Expressen meldte, at Granqvist var blevet tilbudt en ny to-årig kontrakt med en årsløn på 30,5 millioner kroner, lidt over fire millioner euro.

Til Expressen bekræfter Granqvist da også, at han er blevet tilbudt en ny kontrakt, men han nægter at komme ind på dens størrelse. Dette vil Krasnodars administrerende direktør, Vladimir Khasig, dog gerne. Adspurgt om beløb udtalte han mandag til russiske Championat:

“Det er absolut ikke sandt. For det første så er fire million euro et beløb, der er som taget ud af himlen, så mange penge har vi ingen, der tjener. For det andet løber Granqvists kontrakt endnu en sæson, så vi har masser af tid til at tage den rigtige beslutning.”

Krasnodar sluttede som nummer fire i Rusland i sidste sæson.