Russisk topklub ramt af spillerboykot

Mordovia Saransk stadion Foto: JukoFF

Mordovia Saransk stadion Foto: JukoFF

Spillerne fra den russiske fodboldklub Mordovia Saransk, der til daglig spiller i landets bedste række, er gået i strejke indtil de får udbetalt deres løn

Af Toke Møller Theilade

Rusland: Mordovia Saransk ligger i øjeblikket sidst i den russiske Premier League, og nu har et nyt problem ramt den hårdtkæmpende fodboldklub.

Mordovias førstehold er nemlig gået på strejke indtil de får udbetalt den løn, som klubben skylder dem. Mordovias spillere har efterhånden gået fire måneder siden de sidst fik løn, og får de ikke de penge klubben skylder dem inden søndag, så vil de også strejke, når Mordovia spiller imod Rostov i den russiske liga.

Ifølge den russiske nyhedsportal Life.ru skylder Mordovia 173 millioner rubler, eller 17,5 millioner kroner, til spillerne, og det er ikke penge, som klubben har i øjeblikket. Mordovia har nemlig bedt Mordovia Republikken om hjælp til at betale spillerne.

Mordovias spillere har strejket siden onsdag eftermiddag, og klubbens trænere har i stedet sendt dem på individuelle træningsprogrammer.

Indtil videre har Mordovia tilbudt spillerne at betale dem, hvad de dem for 2015, men dette har spillerne afvist med begrundelsen, at gælden har vokset sig så stor, at en måneds løn ikke vil løse problemet.

Share This