Russisk nyhedsblog kårer den bedste europæiske anekdote 2015

Illustrationsfoto: Thomas Wanhoff

Illustrationsfoto: Thomas Wanhoff

Rusland: Den russiske nyhedsblog Skaf.ru offentliggjorde forleden en anekdote, som ifølge nyhedsbloggen er den bedste europæiske anekdote anno 2015. Bedøm selv:

Mohammed sidder på hug et sted i Berlin og spytter på jorden gennem et hul mellem sine tænder. Pludselig ser han en fe, der siger:

– Jeg er en socialistisk, en socialliberal fe! Jeg kommer for at opfylde dine tre ønsker.

– Se det hul jeg har i min mund! Jeg vil have alle mine tænder er i orden.

Næppe havde Muhammad ytret disse ord og en lov om fri behandling og proteser til socialt-svage udlændinge blev vedtaget. Hans mund begyndte at skinne snehvidt.

– Jeg savner mine fire koner og femten børn, mine forældre, brødre og søstre, forældre, brødre og søstre af min kone! Jeg vil have, at vi alle lever i en luksuriøs villa, og altid har en hel masse penge!

Næppe havde Muhammed udtalt sit ønske, før han sad i en smuk villa! På bordet lå ​​loven om familiesammenføring for socialt svage udlændinge og bankudskrifter med oplysninger om de modtagne ydelser. Huset var fuldt møbleret og udstyret med elektriske apparater i overensstemmelse med loven om støtte og erhvervelse af møbler og husholdningsapparater for socialt-svage udlændinge.

Mohammed var glad og vidste ikke helt, hvad han skulle bruge sit sidste ønske på, men han havde alligevel et ønske.

– Jeg ønsker at være en rigtig tysk. Ikke kun af statsborgerskab. Jeg ønsker at være blåøjet og at mit navn skal være Fritz Schulz!

Før Muhammed over hovedet nåede at afslutte sætningen, forsvandt alt han var omgivet af, og han befandt sig igen på hug og spyttede på jorden gennem huller i tænderne.

– Hvad skete der, spurgte han feen?

Skammer du dig ikke Schulz, at tigge hos staten! Du skal tage vare på sig selv! Gå og find dig et arbejde!

Share This