Russisk motorcykelklubs kolonne nægtet indrejse i Polen

The Night Wolves Foto: Notjnije Volki

The Night Wolves Foto: Notjnije Volki

Polen/Rusland: Den russiske motorcykelklub Notjnije Volki, The Night Wolves, er efter flere timer på grænsen mellem Hviderusland og Polen blevet nægtet indrejse til Polen, skriver det russiske nyhedsbureau ITAR-TASS.

Ifølge ITAR-TASS er hele den russiske hovedkolonne blevet nægtet indrejse, selvom der i blandt klubbens medlemmer var personer med pas fra EU lande.

Lørdag lykkedes det ifølge polske medier nogle af motorcykelklubbens medlemmer at krydse den polske grænse. Disse, sammen med sympatisører fra Polen, Tyskland, Slovakiet og Tjekkiet fortsætter ifølge turens leder Andrej Bobrovskij mod Warszawa, hvor de vil ære faldne russiske soldater under Anden Verdenskrig.

Motorcykelklubbens leder Alexander Zaldostanov, som ikke selv kan deltage i turen på grund af EU sanktioner, siger ifølge russiske medier, at motorcykelklubben har en reserveplan i tilfælde af problemer på den polske grænse.

Notjnije Volki er på vej til Berlin for at minde den sovjetiske sejr i Anden Verdenskrig, og skal ifølge planerne besøge Slovakiet, Tjekkiet, Østrig. ota

Share This