Russisk motorcykelklub på vej til Berlin igen

The Night Wolves Foto: Notnjinije Volki

The Night Wolves Foto: Notnjinije Volki

Rusland: Medlemmer af den russiske motorcykelklub Notjnije Volki (The Night Wolves) vil igen i år fejre den sovjetiske sejr i Anden Verdenskrig ved en tur til Berlin, skriver det russiske nyhedsbureau ITAR-TASS.

”Efter vores succesfulde tur sidste år, vil vi gerne gentage den også i år. Det kan blive en god tradition for fremtiden at markere Sejrsdagen på hjul, eller på motorcykler for at være mere præcis, siger klubbens leder Alexander Zaldostanov, også kaldt kirurg til ITAR-TASS.

Klubbens medlemmer har planer om at forlade Rusland den 29. april og køre gennem Hviderusland, Polen, Slovakiet, Østrig, Tjekkiet og Tyskland og ende i Berlin den 9. maj. Ifølge Zaldostanov vil antallet af deltagere være langt større i år end sidste år, hvor flere lande afviste at lade de russiske motorcyklister køre over deres territorium.

”Jo flere af vores fjender og mennesker som gerne vil omskrive historien og nedgøre Sejrsdagen vil forsøge at hindre os, desto flere støttere vil vi få, siger Alexander Zaldostanov. ota

Du kan læse om Night Wolves tur til Berlin sidste år her.

Share This