Putin retter kritik mod Vesten

Vladimir Putin  Foto: Kremlin

Vladimir Putin Foto: Kremlin

Rusland: Den russiske præsident Vladimir Putin retter en hård kritik mod USA, og landets engagament i Syrien. USA ønsker ifølge ham ikke at samarbejde med Rusland om situationen i Syrien. Det skriver det russiske nyhedsbureau ITAR-TASS.”Vi har bedt om, at de skulle give os mål, som de mener er 100 procent terroristmål. De sagde nej, vi er ikke forberedt på det. Det er ikke en joke, ikke noget jeg selv har fundet på, det er præcist sådan som det var, siger Vladimir Putin og fortsætter:

”For nylig har vi foreslået amerikanerne: giv os objekter, som vi ikke skal angribe, og heller her fik vi noget svar. Det er mit indtryk, at nogle af vores partnere har kaos i deres hoved, siger Vladimir Putin ifølge ITAR-TASS.

Den russiske præsident sagde ligeledes, at Vesten ikke aner, hvad der virkelig foregår i Syrien og er uafklaret med, hvad man i virkeligheden ønsker at opnå i landet.

USA og Vesten kritiserer Ruslands bombninger i Syrien for, at russernes bombemål i landet er ikke kun Islamisk Stat, men alt opposition til den syriske præsident Bashar al-Assad. ota

Share This