Putin chokerer Oliver Stone, udtrykker sympati for John McCain

Rusland(VIDEO): Ruslands præsident Vladimir Putin udtrykker i et i interviews lavet af den amerikanske stjerneinstruktør Oliver Stone, sympati for den amerikanske senator John McCain, kendt for sine russofobiske holdninger.

John McCain har i sine udtalelser blandt andet kaldt Vladimir Putin for morder og har i flere omgange rettet retorisk angreb mod Rusland.

”Det er i virkeligheden sympatisk for mig. Ja, ja jeg joker ikke. Hans nationalisme og vedholdenhed for at kæmpe for sit lands interesser. Men, i det gamle Rom var Marcus Porcius kendt for, at han sluttede alle sine taler med at ”Karthago skal tilintetgøres”. Mennesker med den overbevisning som den senator, du nævner, kan ikke få øje på de reelle trusler og kan ikke glemme fortiden, som de hele tiden slæber rundt på, siger Vladimir Putin i interviewet.

”Vi havde støttet USA`s uafhængighed, vi kæmpede sammen i første og anden verdenskrig. Nu bliver vi truet af international terrorisme, fattigdom i verden, miljømæssige problemer, som truer hele menneskeheden, siger Putin. ota

https://youtu.be/le7fv_9TfcE

Share This