Polsk præst i shitstorm efter Facebook opslag om flygtninge

Illustrationsbillede: Ota Tiefenböck

Illustrationsbillede: Ota Tiefenböck

Polen: Jesuit-præst Gregory Kramer er kommet i seriøs modvind i Polen efter et opslag på Facebook, hvor han blandt andet skriver: ”Vil du ikke hjælpe flygtninge, er din tro intet værd.”

Kort tid efter blev han Facebook profil stormet af vrede polakker, som brugte ord, som ganske givet ikke er til at finde i biblen, skriver den polske avis Gazeta Wyborcza.

Præstens Facebook-opslag var en reaktion på den polske premierminister Beata Szydlos udmelding om, at Polen efter terrorangrebet i Bruxelles ikke ønsker at tage imod flygtninge.

”Den katolske nation sagde via sin premierminister: Ikke nogen flygtninge i vores land. Nogle dage senere græder den samme nation ved Jesus Kristus korset og synger hallelujah i Påsken. Deres tro er intet værd, skrev præsten på sin profil.

Præstens postering på Facebook fik i løbet af kort tid ikke mindre end 600 svar.

”Det er det samme, som at opfordre til at synde, jeg tror vi nærmer os enden, står der blandt andet i en af de pæne posteringer, eller ”at tage en muslim under sit tag, betyder at risikere møde med en afsikret granat,” skrev en anden. ota

Share This