Polsk europolitiker advarer om Tredje Verdenskrig

Janusz Korwin-Mikke Foto- Lestat

Janusz Korwin-Mikke Foto- Lestat

Polen/EU: “Mange europæere lever i en illusion om, at en krig er noget eksotisk fra langt væk belligende verdenshjørner, hvis billeder man kan følge ved middagen derhjemme. Inden Første Verdenskrig, var mennesker også overbeviste om, at intet kan ske, siger Konrad Berkowicz fra partiet Korwin. Det skriver Wprost.

USA er ifølge Konrad Berkowicz voldsomt forgældet, derudover er amerikansk hegemoni blevet svagere. Amerikanere er vel bevidste om det og der er en risiko for, at de vil ønske at løse problemerne.

“Hitler begyndte i 1939 krigen fordi Tyskland var så forgældet, at det måtte erklære konkurs året efter. Derfor begyndte Tyskland krigen, fordi, som vi ved, betaler man ikke af på sin gæld under en krig, det er en måde at komme ud af problemerne, siger partiets formand Janusz Korwin-Mikke.

Janusz Korwin-Mikke opfordrer til, at Polen holder sig tilbage og ikke deltager i aktioner som kunne resultere i andre landes militærintervention i Polen. Polen skal ifølge ham udråbe sig neutralt. ota

 

Share This