Polsk EU politiker chokerer igen: Ud med psykisk syge, ind med skoler for kvinder og mænd

Janusz Korwin Mikke Foto: Ejdzej

Janusz Korwin Mikke Foto: Ejdzej

Polen: Det polske medlem af Europa Parlamentet, Janusz Korwin-Mikke, chokerer igen. Janusz Korwin-Mikke kom under en tale ved Poznan Handelshøjskole med en lang række kontroversielle udtalelser rettet mod EU og det europæiske og polske uddannelsessystem. Svært at finde ord til kommentere oplevelsen, skriver den polske avis Gazeta Wyborcza i en kommentar.Janusz Korwin-Mikke talte til omkring 500 studerende fra Poznan Handelshøjskole, hvor han angiveligt blev mødt med et varmt bifald. Janusz Korwin-Mikke talte ifølge Gazeta Wyborcza blandt andet om psykisk syge børns deltagelse i almindelig undervisning, som ifølge ham sænker niveauet i undervisningsinstitutionerne og burde forbydes.

Janusz Korwin-Mikke mener derudover, at skoler burde opdeles i mandlige og kvindelige, da det nuværende system gør os alt for ens. Han mener, at det kun primitive samfund har fællesundervisning.

“Samfund som lærer og gør kvinder til at være mere kvinder og mænd til at være mere maskuline vinder over unisex, siger Janusz Korwin-Mikke.

“Tidligere var det en selvfølge, at mænd måtte kæmpe. Som børn fik de sabler og revolvere og konkurrerede med hinanden. Hvad sker der i dag, EU har lærer os at vi skal luge ud i vores aggressioner, men hvem fanden skal så forsvare os mod muslimer, spørger Janusz Korwin-Mikke. ota

Share This