Orbán: Vi vil ikke have parallelle samfund

Viktor Orban  Foto: Dreamstime

Viktor Orban Foto: Dreamstime

Ungarn: Ungarns premierminister Viktor Orbán afviser fortsat at Ungarn vil tage imod et større antal flygtninge. Vesteuropas integration af muslimske indvandrere er et skræmmeeksempel. Det siger han i et interview i den østrigske avis Die Presse.”Vi har studeret, hvad der er sket i de vesteuropæiske lande i de seneste år. Til trods for en stor indsats lykkedes det aldrig de vestlige regeringer at integrere muslimske kommuniteter. Hvis et land ønsker at skabe parallelle samfund, er det i sit bedste ret til at gøre det. Vi ungarere ønsker ikke parallelle samfund, fordi de kristne vil ikke have en chance. Hvis vi lader muslimerne komme til kontinentet, vil de hurtigt blive flere end os, siger Viktor Orbán og tilføjer:

”Jeg taler ikke om religionen, men om kultur, værdier, livsstil, seksuelle vaner, ytringsfrihed, lighed mellem mænd og kvinder, siger Viktor Orbán.

Ungarn har ifølge Viktor Orbán nu også planer om bygge et hegn enkelte steder på grænsen til Kroatien. De ansvarlige ungarske organer er allerede i fuld gang med at planlægge et kommende hegn til Rumænien. ota

Share This