Orbán: Alle terrorister er migranter

Viktor Orbán Foto: Derzsi Elekes Andor

Viktor Orbán Foto: Derzsi Elekes Andor

Ungarn: ”Det er naturligvis svært at acceptere, men det er et faktum, at alle terrorister grundlæggende er migranter. Spørgsmålet er kun, hvornår de kom til EU.” Sådan indleder Viktor Orbán et 90- minutter langt interview i den europæiske nyhedsserver Politico, hvor han udover migration, terrorisme også berører sit forhold til Putin og de europæiske politikere.Viktor Orbán forbinder i interviewet terror med migration, og ser det som en klar og afgørende prioritering, at EU beskytter de europæiske grænser, så man kan kontrollere, hvem der kommer ind i EU.

”De repræsenterer alle sammen en sikkerhedsrisiko, fordi vi ikke ved, hvem de er. Hvis du lader tusinder og millioner af uidentificerede personer komme ind i dit hus, risikoen for terrorisme vil naturligvis stige, siger Viktor Orbán.

Ifølge Viktor Orbán lider hovedparten af de vestlige ledere af politisk korrekthed, som er med til at destabilisere Europa, da de fornægter, at der er en forbindelse med indvandring og terrorisme. Du kan læse hele interviewet her. ota

Share This