Night Wolves: Vi er i EU og fortsætter mod Berlin

The Night Wolves  Foto: volganet.ru

The Night Wolves Foto: volganet.ru

EU/Slovakiet/Ungarn: Den russiske motorcykelklub Notjnije Volki – The Night Wolves meddeler at klubbens medlemmer har krydset grænsen til EU og vil samles i den slovakiske hovedstad Bratislava. Det skriver LiveNews.ru.Motorcykelklubben meddeler ikke, hvor klubbens medlemmer har krydset EU`s grænse, blot at det skete på fuldt lovligvis.

Ifølge en af gruppens medlemmer, Alexej Galtskij, som befinder sig i Ungarn, vil hele gruppen samles i den slovakiske hovedstad Bratislava, inden den fortsætter sin rejse mod den tyske hovedstad Berlin.

”Vores motorcyklister er officielt indrejst i EU uden at ovetræde loven. Vores indsamlingssted er Bratislava, hvorfra vi vil fortsætte vores tur mod Berlin, siger Alexej Galitskij ifølge LifeNews.

Ifølge motorcykelklubbens leder Alexander Zaldostanov skal medlemmerne af Night Wolves i Bratislava mødes med medlemmer af andre motorcykelklubber fra hele Balkan og sammen fortsætte mod Berlin.

Det er foreløbigt uklart, hvor mange medlemmer af The Night Wolves formåede at krydse grænsen til EU.

Talsmand for det slovakiske indenrigsministerium, Petar Larzarov siger til den tjekkiske nyhedsserver Novinky, at de slovakiske myndigheder har ikke registreret medlemmerne af The Night Wolves eller andre motorcykelklubber på slovakisk territorium. ota

Share This