Mr. East udvider med nye rubrikker

Parlamentsbygningen i Minsk Foto: Ota Tiefenböck

Parlamentsbygningen i Minsk Foto: Ota Tiefenböck

Den store læsertilslutning, Mr. East oplever lige siden sin begyndelse i januar 2014, får Mr. East redaktionen til endnu engang at igangsætte flere nye tiltag. Mr. East læsere vil på Mr. East website fra i dag også kunne finde en regelmæssig dækning af sport og kultur fra Mr. East dækningsområde, dvs. Øst- og Centraleuropa, Balkan, Kaukasus og Centralasien.

TokeDækningen af ”Sport”, hvor vi i den kommende tid blandt andet vil sætte fokus på EM i fodbold, vil hovedsageligt blive varetaget af redaktør Toke Møller Theilade. Toke er ved at afslutte sin uddannelse i Internationale Udviklingsstudier på Roskilde Universitetscenter og er en af Danmarks førende eksperter i russisk og østeuropæisk fodbold. Toke har derudover en naturlig interesse i andre sportsgrene og ved, hvad der rører sig i Mr. Easts dækningsområde.

 

KimRubrikken, som vi har valgt at kalde ”Lyt-Læs-Se, vil især fokusere på anmeldelser og omtaler af bøger, musik, film og udstillinger, vil blive varetaget af redaktør Kim Halling Mortensen. Kim er bachelor i historie og engelsk, arbejder i boghandlerbranchen og har i årene 1986-88 været på studieophold i Warszawa. Kim er en stor kulturforbruger, elsker alt fra Smetana til Behemoth og er samtidig i besiddelse af en en stor ekspertise indenfor østeuropæisk musik, litteratur og kunst.

 

Velkommen til et endnu bedre Mr. East website og glæd dig til endnu flere nye tiltag til efteråret. Vel at mærke uden betalinsmure eller smarte abonnementsordninger.

Ota Tiefenböck

Mr. Easts chefredaktør

 

Vil du vide mere om Polen, Tjekkiet og Ungarn, eller er du interesseret i hvad der sker i landene på Balkan? Er det Georgien og Kaukasus, Rusland eller Centralasien, du har din særlig interesse? På Mr. East dækker vi det hele og er helt uafhængige af politiske eller økonomiske interesser. www.mreast.dk DANMARKS nok BEDSTE DÆKNING AF ØST- OG CENTRALEUROPA M.M.       

Mr East

 

Share This