Mr.East udvider med en Tyskland-rubrik

Brandenburger Tor i Berlin Foto: Pedelecs

Brandenburger Tor i Berlin Foto: Pedelecs

Af Ota Tiefenböck, Mr. Easts chefredaktør

Mr.East udvider nu endnu engang sine aktiviteter. Denne gang med en fast Tyskland rubrik på Mr. East website. Tyskland ligger umiddelbart i udkanten af Mr. East normale dækningsområde, men da landet har en stor betydning for udviklingen i Øst- og Centraleuropa, og i Europa i det hele taget, mener vi, at det er nødvendigt at integrere Tyskland i vores dækningsområde.

Uffe Gardel bliver Tyskland-rubrikkens daglige redaktør. Uffe er ekspert i tysk politik og har et bredt kendskab til Tyskland generelt. Læserne kan derfor glæde sig til journalistisk dækning i særklasse.

Dækningen af Tyskland bliver i lighed med Mr. Easts øvrige dækning naturligvis ganske gratis. Mr. East har fortsat ingen planer om at indføre betalingsmure eller smarte abonnementsordninger. Mr. East er journalistik con amore.

Mange danske medier kæmper i disse år med et faldende læsertal, på Mr. East går udviklingen den stik modsatte vej. Mr East blev grundlagt i januar 2014 og er siden sin begyndelse ganske bogstaveligt stormet frem hos læserne. Antallet af Mr. East læsere har været og er fortsat konstant stigning. Samme gælder aktiviteterne på Mr. East. Der i løbet af Mr. Easts to årige eksistens igangsat søstervirksomhederne Mr. East Kurser, som arrangererer efteruddannelseskurser for journalister samt Mr. East Forlag, som i sidste uge udgav den ukrainske stjerneforfatter Andrej Kurkovs bog Den ukrainske dagbog.

Og du kan glæde dig, flere nye tiltag er på vej, på Mr. East slapper vi nemlig aldrig helt af. Velkommen til et endnu bedre Mr. East website.

Share This