Migrantkrisen: Bayersk politiker spå om, at Merkel bliver væltet den 15. marts

Den tyske kansler Angela Merkel Foto: Jacques Grießmayer

Den tyske kansler Angela Merkel Foto: Jacques Grießmayer

Migrantkrisen: Migrantkrisen og det stigende modstand mod migration i Tyskland kommer til at vælte den tyske kansler Angela Merkel. Merkels regeringstid vil slutte den 15. marts, siger formand for partiet AfD – Alternative für Deutschland – i Bayern, Petr Bystron i et interview i det tjekkiske magasin Tyden.“Hendes æra er slut. Hvis der ikke var landsvalg den 13. marts, var Merkel væltet for længe siden. Det bekræfter også mine direkte informationer fra CSU formandskabet i Bayern. Alle hendes modstandere venter kun på valget, de ønsker ikke at skade deres eget parti ved direkte skænderier. Det ville for CDU/CSU betyde endnu større tab, end de får i forvejen, siger Petr Bystron.

Petr Bistron betegner begivenhederne i Köln som en milepæl for det tyske samfund, hvor stemningen i Tyskland for alvor vendte.

“Det viste, at informationerne, folk i flere måneder fik serveret var usande. Endnu værre var, at det kom frem, at myndighederne manipulerede med realiteterne og fik ordre om ikke at offentliggøre den type hændelser. Det gjorde folk endnu mere vrede, siger Petr Bistron til Tyden. ota

Share This