“Kulturmægler” om voldtaget polsk kvinde: Voldtægt er værst i begyndelsen, så bliver det godt

Illustrationsfoto: Georges Jansoone

Italien/Polen: En italiensk “kulturmægler” af pakistansk afstamning, hvis opgave var at lette migranters integration i det italienske samfund er kommet i voldsomt stormvejr og er blevet fyret efter at have på Facebook ytret sig om voldtægten på den unge polske kvinde på stranden i Rimini i sidste uge, skriver det italienske nyhedsbureau Ansa.

Den unge polske kvinde, som sammen med sin kæreste blev udsat for et voldsomt overfald og efterfølgende voldtaget af fire mænd af nordafrikansk afstamning, havde det ifølge kulturmægleren kun slemt i begyndelsen af voldtægten, da “en voldtægt kun er slem i begyndelsen, når dilleren når ind, bliver kvinden mere rolig og nyder det som en normal samleje”.

Det polske par blev overfaldet af fire mænd på stranden i Rimini, hvor manden blev gennembanket og efterfølgende måtte se sin kæreste blive voldtaget af mændene. En sag som det italienske politi betegner som bestial og brutal.

Sagen har skab en voldsomt røre i Polen, hvis myndigheder selv er begyndt at efterforske sagen og har givet udtryk for, at landet vil gøre alt for at få de skyldige til retsforfølgelse i Polen.ota

Share This