Ingen solidaritet med Rusland, Brandenburger Tor iklæder sig ikke russiske farver

 

Brandenburger

Rusland: Brandenburger Tor skiftede efter terrorangrebet i Paris, Bruxelles, London, Istanbul, Nice og Jerusalem udseende til farverne af de lande, angrebet gik ud over, men det er ikke sket efter angrebet i Sankt Petersborg metro mandag, skriver russiske medier.

Tyske politikere Sigmar Gabriel og Angela Merkel har udtrykt deres medfølelse og fordømt angrebet, men Brandenburger Tor vil ikke blive iklædt i russiske farver. Talsmand for Berlin begrunder beslutningen med, at Berlin er ikke venskabsby med Sankt Petersborg.

Brandenburger Tor er ikke det eneste sted, som ikke forbereder en særlig solidaritetserklæring med Rusland. Heller ikke Eiffeltårnet i Paris eller London vil blive iklædt i russiske farver.

Foreløbigt har kun Tel Aviv vist Rusland solidaritet på denne måde, efter at byens rådhus blev iklædt i russiske farver.

Solidaritet med Rusland har heller ikke været synlig på Facebook, hvor mange private profiler ofte benytter af det land, der blev angrebet, som baggrund på sit profilbillede. ota

 

Share This