Halvnøgne bryster sikrer seere til albansk tv-station

Zjarr tv Foto: Youtube

Zjarr tv Foto: Youtube

Albanien:(VIDEO) Den albanske tv-station Zjarr, ejet af forretningsmand Zjarr Ismet Drishti, tager nye midler i brug for at tiltrække nye seere: halvnøgne nyhedsoplæsere. Ifølge Zjarr Ismet Drishti handler stationens nye tiltag dog ikke kun om at tiltrække nye seere, men også om at at sende et signal om, at stationen formidler nyheder, som som de er,”nøgne”.

”I Albanien, hvor politikere manipulerer nyhederne, har offentligheden brug for et medie, som formidler informationerne sådan som de er, dvs. nøgne, siger Zjarr Ismet Drishti ifølge flere internationale medier og tilføjer:

”Vi sælger ikke sex, vi reproducerer aktualiteter, som de er, det har en symbolsk betydning og er en god reklame.”

Ifølge Zjarr Ismet Drishti er antallet af tv-stationens seere stærkt stigende. Det får ham til at overveje at udvide tv-stationens særlige form for nyhedsdækning til også at foregå på fransk og engelsk.

Nyhedsoplæserne er ligeledes ganske tilfredse med tv-stationens nye tiltag.

”Jeg er blevet en stjerne i løbet af kun tre måneder. Jeg har tidligere arbejdet fem år ganske hårdt på en tv-station uden at nogen over hovedet bemærkede mit arbejde, siger stationens nyhedsoplæser Greta Hoxhaj. ota

https://youtu.be/YO-8y39c3ZA

 

Share This