Fransk analytiker: Trussel fra Rusland er opfundet for at kunne forsvare større militærudgifter

Russisk militær Foto- Фальшивомонетчик

Rusland: Rusland har ingen interesse i en konflikt med NATO. Den såkaldte russiske trussel er opfundet af de europæiske eliter for at kunne retfærdiggøre stigende militærudgifter. Det mener den franske analytiker Roland Lombardi i et interview i den anerkendte franske nyhedsserver Atlántico.

Ifølge Roland Lombardi har den såkaldte russiske trussel en klar fordel for den vestlige militærindustri og de mennesker som drager en fordel af at bevare et billede af et aggressiv Rusland. Eksempelvis de europæiske eliter, som ser den russiske præsident Vladimir Putin som alt det de foragter: magt, realisme og nationale værdier.

Roland Lombardi mener, at EU burde tænke mere over de indre trusler, som er virkelige trusler og ikke spilde tid på hypotetiske trusler.

“Tidens Rusland har ikke noget tilfælles med gårsdagens Sovjetunionen. Putin har ikke nogen ideologi, som er nødvendig for et kunne retfærdiggøre behovet for at invadere andre lande.

Roland Lombardi er overbevist om, at den russiske præsident Vladimir Putin er godt klar over, at han ikke kan tillade sig en konflikt med NATO i Europa, og den nye amerikanske ledelse vil heller ikke begynde Tredje Verdenskrig på grund af Ukraine.

“Lad os tale seriøst. Rusland er ikke en trussel hverken for Frankrig eller EU. Hvis der virkelig findes en eller anden “München sammenligning” her (henvisning til München konferencen, hvor vestmangterne i håb om at undgå en verdenskrig gav Hitler lov til at invadere Tjekkoslovakiet – red., læs evt. her),så finder vi den hos dem, som i deres falske ideologis navn nægter at indrømme, at der kun findes tre reelle trusler i Europa: salafisme, migrationskrisen og vores egne svagheder, siger Roland Lombardi. ota

Share This