Ekspert: Tidligere Brøndby profil bedst i Makedonien

Ferhan_Hasani Foto: Bujar-gunners

Ferhan_Hasani Foto: Bujar-gunners

Ferhan Hasani, der tidligere huserede i danske Brøndby IF med stor succes, vendte inden denne sæson hjem til Makedonien og klubben Shkendija, hvor han har haft stor succes

Af Toke Møller Theilade

Makedonien: I forbindelse med afgørelsen af det makedonske mesterskab har Mr. East talt med den makedonske fodboldekspert Aleksandar Zlateski fra Macedonianfootball.com, og han fortæller:

”Når han er frisk, så er Ferhan Hasani den bedste spiller i den makedonske liga.”

Hasani forlod Brøndby inden denne sæson, da han ikke kunne blive enig med klubben om en forlængelse af hans kontrakt, og han underskrev i stedet en tre-årig aftale med sin barndomsklub Shkendija til stor glæde for begge parter.

Hasani repræsenterede Shkendija med stor succes i mellem 2008 og 2012, inden han tog skridtet videre til den tyske storklub VfL Wolfsburg, hvor han dog aldrig blev den ventede succes. Herefter gik turen til Brøndby, hvor han var i to år, før han altså vendte hjem til Shkendija.

”Han legede med modspillerne og han lavede ting, der kun burde være mulige på Playstation i starten af sæsonen,” siger Zlateski.

Desværre for Hasani gik det galt den 9. oktober, hvor han fik en slem korsbåndsskade i en EM-kvalifikationskamp imod Ukraine. Skaden kostede ham syv måneder på sidelinjen, og han formåede først at gøre comeback i sidste uge. Det gjorde han dog også med manér.

”Hasani lavede en assist i sidste uge, og scorede igen i går [søndag red.], men skaden lagde en dæmper på hans sæson. I alt lavede han 12 mål i kun 11 kampe. Hvem ved, hvordan hans statistikker ville have set ud, havde han holdt sig rask? spørger Zlateski retorisk.

Hasanis Shkendija slutter på andenpladsen i den makedonske liga efter suveræne Vardar, hvilket betyder, at de skal spille i Europa League næste år.

Share This