DiCaprio måske i rollen som Lenin, hvis kommunisterne giver lov

Leonardo diCaprio i 2010 Foto: Siebbi

Leonardo diCaprio i 2010 Foto: Siebbi

Rusland: Den amerikanske skuespiller Leonardo di Caprio sagde i et interview i Welt am Sonntag, at han med glæde ville spille rollen som en af Ruslands stærke mænd, eksempelvis Putin, Rasputin eller Lenin. Leonardo di Caprios udtalelse frembragte en øjeblikkelig reaktion i den russiske filmstudio Lenfilm fra Sankt Petersborg.Lenin“Det er altid interessant at skabe en god film. Leonardo DiCaprio blev ofte i sin ungdom sammenlignet med Lenin og vi har massevis af rekvisitter til at kunne genskabe denne historiske epoke, siger talsmand for Lenfilm Valerij Karpov til det russiske nyhedsbureau Ria Novosti.

Den kommende tid vil vise, hvorvidt Leonardo diCaprio og Lenfilm kommer til at etablere et samarbejde. Skulle det ske, skal de dog forberede sig på, at kommunisterne fra Sankt Petersborg ikke er specielt begejstrede for idéen.

“Vi har sendt et brev til Lenfilm, at sådan et skridt (diCaprio i rollen som Lenin) vil resultere i protestaktioner. Vi vil blokere indgangen, så de ikke kan komme ind. Denne rolle skal besættes med en russisk skuespiller, siger Sergej Malinkovitj, Kommunisternes formand i Sankt Petersborg. ota

Share This