Depardieu planlægger at flytte til Hviderusland

Gerard Depardieu  Foto: Siebbi

Gerard Depardieu Foto: Siebbi

Hviderusland: Den franske skuespiller og russiske statsborger Gerard Depardieu har planer om at sælge alle sine aktiver i Frankrig og flytte til Hviderusland, skriver det russiske nyhedsbureau ITAR-TASS. SE DEPARDIEU OG LUKASJENKO SLÅ GRÆS MED LE“Jeg er træt af Frankrigs skattesystem. Jeg bor ikke i Frankrig, men jeg bliver ved med at betale skat. Jeg tror jeg skal traffe en beslutning om at sælge alle mine værdier i det land, inklusiv mit hus og restauranter, siger Gerard Depardieu ifølge ITAR-TASS.

Depardieu er angiveligt blevet begejstret for Hviderusland under sit seneste besøg i Minsk i juli, hvor han blandt andet blev instrueret af den hviderussiske præsident Alexander Lukasjenko i at slå græs med le.

“Snart vil jeg leve samme med bønder i Hviderusland, det er et smukt land, som har en meget sympatisk præsident, siger Gerard Depardieu ifølge ITAR-TASS.

Depardieu bor nu angiveligt i Italien, og besøger sit nye land Rusland kun ganske sporadisk, selvom han ejer en lejlighed i byen Saransk og i den tjetjenske hovedstad Grozny. ota

https://youtu.be/UedPN3QH6MY

Share This