De fem mest læste på Mr.East i 2014 – del2

Foto: CC-BY

Foto: CC-BY

Som de fleste andre medier vil også Mr. East afslutte de sidste dage af 2014 med et overblik over de mest læste artikler på Mr. East i 2014, samt den mest hørte musik på UGENS MUSIK.Rubrikken UGENS MUSIK stopper som en fast rubrik i 2015, men vil fortsætte med lejlighedsvise musikindslag. Redaktionen kan afsløre, at rubrikken vil blive erstattet af andre faste indslag. Nærmere om nye tiltag i 2015 kommer på Mr.Easts et års fødselsdag den 6. januar.

Den fjerde mest læste artikel er et indslag fra Uffe Gardels meget populære faste rubrik “Status på Ukraine”, hvor Uffe analyserer situationen i Ukraine og Rusland. Artiklen, som er fra juni måned, analyserer den tiltagende oprør i det østlige Ukraine og forudser – iøvrigt ganske rigtigt -, at nu er det alvor i Østukraine. Læs indslaget her og husk at følge med Uffe Gardels kommende indslag.

Status på Ukraine: Krigen er her

Den fjerde mest hørte musik er ganske velfortjent den polske musiker, sanger og komponist Czeslaw Niemens Dziwny jest ten swiat fra 1967. Sangen havde en kæmpemæssig succes i hele Øst- og Centraleuropa og kan formentlig sammenlignes med John Lennons Imagine. Versionen oprindeligt bragt på Mr. East er ikke længere tilgængelig på YouTube, og kommer derfor her i anden anden version, men med engelske undertekster.

Share This