Boris Johnson i Kiev: En fredforhandling med Rusland ville være en katastrofe for hele verden

Boris Johnson Foto: GOV.UK

Ukraine/Storbritannien: Den britiske premierminister Boris Johnson besøgte onsdag for tredje gang siden begyndelsen af ​​krigen i Ukraine Kiev. Ved den lejlighed erklærede han blandt andet, at eventuelle fredsforhandlinger mellem Ukraine og Rusland ville være en “katastrofe for hele verden”. Kiev skal ifølge ham ikke gå med til det. Under sit besøg i den ukrainske hovedstad lovede Johnson også yderligere militærhjælp til en værdi af 54 millioner pund.

”Der er en vis logik i den position, vi befinder os i, for nu er der ingen forhandlinger, der er ingen forslag. Putin foreslår ikke forhandlinger, og selv hvis der var et sådant forslag, kan jeg ikke se, under hvilke omstændigheder ukrainerne ville gå med til den slags forhandlinger. I betragtning af den aggression, det tyranni, der sker i Ukraine, ville sådanne handlinger være en katastrofe for hele verden, citerede Union den britiske premierminister for.

Ifølge Johnson er det nødvendigt, at Europa bliver fri for afhængighed af russisk gas.

“Ja, der vil være svære måneder, ja, vi er nødt til at fortsætte med at forklare offentligheden, hvorfor det bliver svære tider, men vi vil komme igennem dem, og vi vil komme igennem dem sammen,” sagde Johnson. ota

Share This