Bliv fri for vrede og stress: Tjekkiet får et “Anger room”

Anger room Foto: Anger room

Anger room Foto: Anger room

Tjekkiet: Anger room er et sted, hvor du kommer af med din vrede og stress, skriver virksomheden Anger room på sit website.

Anger room er i udlandet kendt også som “Rage room” og går ud på, at man for betaling kan smadre ting og sager og komme af med sin vrede og opsparet aggressivitet. Anger room har etableret sig i den tjekkiske by Brno og en afdeling er på vej til Prag.

“Vi stiller et værelse til rådighed, hvor du kan smadre alt, hvad du finder der og komme af med din opsparede vrede og aggressivitet. Tallerkner, tv, computere, spejle, møbler, og meget andet står parat til dig. De opstillede ting er ægte, reelle ting, ingen har brug for, og du kan selv medbringe dine egne ting. Du får en beskyttelsesdragt, så du ikke kommer til skade. Det er sjovt og afslappende og du kommer herfra med smil på læben og glad, lokker Anger room med på sit website.

Anger room tilbyder tre forskellige produkter: 1) “Jeg har brug for en pause”, som er 10 minutters hærgen med 15 mindre ting, 2 mellemting og 1 stor ting. 2) “Klassisk relax”, 20 min og henholdsvis 30, 4 og 2 og 3) “Total demolition”, 30 min. og henholdsvis 45, 6, og 3. ota

 

Share This