Amerikansk programvært afviser at give undskyldning til Putin

Bill O'Reilly fra Fox NewsFoto- Pfc. M Benjamin Gable

Bill O’Reilly fra Fox NewsFoto- Pfc. M Benjamin Gable

USA/Rusland: Journalisten Bill O’Reilly fra den amerikanske tv-station Fox News afviser at give en undskyldning til den russiske præsident Vladimir Putin. Vladimir Putin er ifølge ham en morder, skriver internationale medier.

Bill O’Reilly interviewede søndag den amerikanske præsident Donald Trump, hvor han blandt andet spurgte til Trumps forhold til Vladimir Putin og efterfølgende kommenterede Trumps udtalelse med ordene at “Putin er en morder”. Hans udtalelse fik talsmand for den russiske præsident, Dmitrij Peskov på banen.

“Vi betragter Fox News værts ord for uacceptable og fornærmende og vil fortrække, at en så respekteret tv-station giver den russiske præsident en undskyldning, sagde Kremls Dmitrij Peskov mandag.

Men det afviser altså Bill O`Reilly, som siger, at Putin skal forberede sig på at vente i lang tid.

“Putins administration i Moskva forlanger, at jeres beskedne korrespondent skal undskylde for at sige, at gammel Vlad er en morder. Jeg arbejder på denne undskyldning, men det kan godt tage lang tid. Prøv at tjekke mig omkring 2023, sagde Bill O`Reilly i et tv-program mandag. ota

Share This