Albansk fange i britisk fængsel klager over mangel af prostituerede 

Illustrationsfoto: Marion Akin

Albanien/Storbritannien: Albansk gangster Tristen Asllani som afsoner en fængselstraf på 25 år i en britisk fængsel er godt tilfreds med forholdene i fængslet, men klager over mangel på prostituerede, skriver britiske medier.

Tristen Asllani har postet sin klage på Instagram, hvor han skriver, at det eneste han mangler er en luder. Det har skabt medieoverskifter i Storbritannien og sætter fokus på forholdene i britiske fængsler, som muligvis er alt for gode, og de mange udlændinge, der afsoner en fængselstraf i Storbritannien.

Albanerne udgør en ikke ubetydelig del af fangerne, 716 albanere ud (ud af en ca. 100.000 albansk population i Storbritannien) af 85.000 fængslede i Storbritannien. Ifølge Balkan Insight har albanske fanger i flere omgange gjort opmærksom på deres tilfredshed med forholdene i britiske fængsler ved at poste billeder af dem hvor de styrketræner, danser eller nyder deres mad.

En stor del af fangerne i britiske fængsler, hele 11.000 er ifølge Balkan Insight udlændinge, de fleste af dem polakker og irer efterfulgt af somaliere og rumænere. ota

Share This