Ungarn fejrer nationaldag, men landets største slag venter forude, erklærer Orbán

Demonstrationen i Budapest torsdag Foto: Viktor Orbán FB

Ungarn: Ungarn mindede torsdag 170 dagen for den ungarske revolution og uafhængighedskamp under ledelse af Lajos Kossúth. I går samledes tusindvis af ungarere foran det ungarske parlament og over hele byen for at fejre dagen og vise deres støtte til den ungarske regering under ledelse af Viktor Orbán. Der er fortsat meget at kæmpe for erklærede Viktor Orbán.

“Det er ikke svage oppositionspartier, vi skal bekæmpe, men derimod et internationalt imperie. Medierne støttet af udenlandske koncerner og hjemlige oligarker, professionelt betalte aktivister, ballademagere som organiserer protester, NGO netværket betalt af internationale spekulanter, som alle udspringer fra et navn: George Soros, sagde blandt andet Viktor Orbán i sin tale ifølge ungarske medier.

Han erklærede endvidere, at Europa oplever en invasion, som Ungarn ikke vil tillade.

“Hvis vi tillader det, vil vi i den næste dekade opleve, at flere millioner mennesker vil rejse fra Afrika og Mellemøsten til Europa. Bruxelles vil ikke beskytte Europa, da man ikke er interesseret i at stoppe, men snarere støtte og organisere migration, sagde Viktor Orbán. ota

Share This