Ukrainsk fake eller virkelighed? Rogozin risikerer at få amputeret penis

Dimitrij Rogozin Foto: Kremlin

Rusland: Dmitrij Rogozin, tidligere chef for den russiske rumfartsorganisation Roskosmos og nuværende sikkerhedsrådgiver for Kreml, led en væsentlig mere alvorlig skade i Donetsk, end den russiske side har indrømmet. Splinter sårede ham angiveligt fem steder på kroppen, blandt andet i lysken, og han risikerer at få amputeret kønsorganerne, hævdes det af Dialog.ua med henvisning til offentlige kilder fra Folkerepublikken Donetsk.

Under beskydningen af ​​hotellet i Donetsk, hvor Rogozin fejrede sin 59-års fødselsdag, sårede granatsplinter ham i hovedet, en i balderne, en anden i venstre lår og en anden i lysken. Splinterne havde beskadiget lemmet så meget, at Rogozin angiveligt er i fare for at få sin penis amputeret. Lægerne forsøger at udbedre skaderne, men chancerne siges at være små, skriver Dialog.

Det er ikke muligt at verificere, om de givne oplysninger er sande. Den russiske side har fra begyndelsen rapporteret, at Rogozin blev såret i ryggen, og en granatsplint sad fast i hans rygsøjle. Han er blevet transporteret til et hospital i Moskva, hvor han skulle gennemgå en operation, skriver TASS. ota

Share This