Tysk tv-station afslører: Klimaændringer skyld i flere masseslagsmål blandt indvandrere i friluftsbade i Tyskland

Illustrationsfoto: Gzzz

Af Michael Skovgaard

Tyskland: I sommeren 2022 var der flere episoder med slagsmål og voldelige optrin i de mange friluftsbade i Berlin og i øvrigt også i flere andre tyske byer. Tv-stationen WDR mener, at det skyldes klimaændringer og ekstrem varme – det skriver Berliner Zeitung.

Ifølge WDR, som er en del af den store licensbetalte station ARD, skulle stigende temperaturer være hovedårsagen til vold og aggressiv adfærd.

Teorien holder dog ikke vand i praksis, da de seneste par somre i Berlin har været væsentligt køligere end de foregående år. Og desuden blev temperaturen i de fleste tyske friluftsbade sænket fra 25 til 22 grader i sommeren 2022 for at spare energi.

Den mest spektakulære episode fandt sted i et friluftsbad i Steglitz i Berlin i juni 2022. Den medførte adskillige kvæstede personer og flere anholdte. Alle havde indvandrerbaggrund.

Christoph Ploss, som sidder i Forbundsdagen for CDU udtalte til Bild Zeitung, at det er noget forfærdeligt vrøvl at give klimændringer skylden for de voldelige episoder. „WDR burde vide, at hvis man tier angående kulturelle problemer, fjerner man ikke fordomme, men skaber blot nye.“

Dette seneste ideologisk konstruerede eksempel, som strider imod alle fakta, er blot det seneste eksempel i en længerevarende politisk strid i Tyskland, hvor de to store licensfinansierede stationer ARD og ZDF bliver beskyldt for at bedrive politisk propaganda i stedet for at formidle politisk ubekvemme fakta om om indvandringen og følgerne heraf. En nylig undersøgelse har vist, at op mod 90 procent af de ansatte journalister hos de to store tv-stationer stemmer rødt eller grønt – dvs. SPD, De Grønne eller Die Linke.

Senest tegner der sig et opgør med den politisk korrekte venstrefløj ledet af SPD i Berlin, som har siddet på magten siden 2001. Efter det nylige omvalg i delstaten Berlin tyder alt nu på, at hovedstaden får en borgerlig borgmester i form af Kai Wegner fra CDU. Mr. East følger sagen og melder ud, når det endelige resultat af forhandlingerne foreligger.        

Share This