Tjekkiske medier efter nederlaget til Danmark: Et værdigt nederlag

Illustrationsfoto: Dmitriy Neymyrok/Dmitrij Nejmyrok

Tjekkiet: Tjekkiske medier omtaler søndag gårsdagens kamp mod Danmark som et nederlag, hvor det tjekkiske hold ikke har noget at skamme sig over. Kampen var ifølge medierne en kamp, som kunne have været endt med et hvilket som helst resultat. Det var to lige stærke hold, der mødtes i Baku, og tjekkerne var tæt på at udligne i anden halvleg.

Nogle a medierne omtaler det første danske mål i begyndelsen af kampen, som afgørende for hele forløbet. Et mål danskerne scorede efter et forkert dømt hjørnespark. Det forkert dømte hjørnespark bliver dog ikke omtalt som en undskyldning til nederlaget, da de tjekkiske spillere burde have dækket spilleren, der scorede målet.

Det tjekkiske holds præstationer ved EM bliver dog omtalt som positive og en succes. De tjekkiske medier roser det danske holds indsats.

Tjekkernes forhåbninger om en sportslig succes bliver efter nederlaget i fodbold rettet mod tennis i Wimbledon, hvor tre tjekkiske kvindelige tennisspillere har kvalificeret sig til ottendedelsfinalen. ota

Share This