Tjekkisk nationalistisk parti lancerer europæisk underskriftsindsamling imod migration

SPD`s valgplakat i Tjekkiet Foto: Ota Tiefenböck

Tjekkiet: Det tjekkiske højrenationalistiske parti Solidaritet og direkte Demokrati (SPD) lancerer nu en europæisk underskriftsindsamling imod illegal migration, som er rettet imod EUs migrationspagt.

“Vi vil indsamle en million underskrifter tværs over Europa. Underskriftindsamlingens formål er at informere borgerne om problemerne ved EUs migrationspagt og dermed skabe et pres, så medlemslandene afviser pagten. Europa er truet af, at millioner af migranter fra udenfor Europa i de kommende år kommer til Europa. Ifølge Eurostat ankommer der inden 2060 55 millioner migranter til Europa. Hovedparten af dem fra udviklingslandene og muslimske lande, siger partiets leder Tomio Okamura og fortsætter:

“Det kæmpemæssige antal migranter ødelægger økonomisk, kulturel og social struktur af vores lande, som har formet sig længere end tusind år, siger Okamura, som under et møde i Prag også citerede den europæiske kommissær for indre anliggende Ylva Johansson.

“Immigration er en af grundene til, at vores kontinent prospererer. Mange migranter er på vej mod Europa og vi har brug for dem. Vores samfund bliver ældre og ældre, vi er nødt til at skabe nye veje til legal migration. Ikke blot for kvalificeret arbejdskraft, men også for gennemsnitlig og lavuddannet arbejdskraft, skulle Ylva Johansson have sagt ifølge Okamura.

Underskriftsindsamlingen er oversat til en lang række europæiske sprog og findes på: www.safeeurope.cz

SPD er en højrenationalistisk og euroskeptisk parti, som arbejder for et direkte demokrati med folkeafstemninger. Partiet har 20 pladser ud af 200 i det tjekkiske parlament. ota

Share This