Tjekkisk medie om København: Tidligere en by alle vil bo i, nu med et kvarter styret af sharia

København Foto: Thue

Tjekkiet: “Havet, frisk luft og store grønne parker… alt det symboliserer et ganske behageligt liv i København. I en opgørelse i marts, placerer København sig på niende plads i verden, hvad angår livskvalitet. Alt tyder dog på, at politisk korrekthed hindrer medtagelse af ikke så glædelige aspekter i disse målinger, selvom de på mange måder har en større indflydelse på indbyggernes liv end antallet af parker eller infrastrukturs niveau.”

Sådan begynder en artikel om København i det tjekkiske medier Parlamentni Listy, som konstaterer, at det tidligere så idylliske liv i skandinaviske lande nu har fået sine mørke sider.

Artiklen omtaler fire skudepisoder foregået på Nørrebro i løbet af ugen, sidst onsdag, hvor en 24-årig mand blev ramt og omtaler problemerne med banden Loyal to Familia. Parlamentni Listy henviser til nyhederne i nyhedsserver Local og det danske nyhedsbureau Ritzau samt TV2 og udtrykker bekymring.

“På Nørrebro bor en stor muslimsk kommunitet og mange betegner dette københavnske kvarter som en no-go zone. I praksis betyder det en stor arbejdsløshed og kriminalitet, som politiet har svært ved at tackle og sikre indbyggernes sikkerhed. Et stadig stigende antal muslimske migranter afviser en hver form for integration, skriver mediet og citerer endvidere server Jihadwatch:

“Ofte arbejdsløse muslimer organiserer sig i selvbestaltet “ordenspoliti” og regner dette kvarter som sit område, hvor de fremhæver den islamiske lov sharia.” ota

Share This