Stopper Hviderusland russisk motorcykelklub?

The Night Wolves  Foto: volganet.ru

The Night Wolves Foto: volganet.ru

Rusland/Hviderusland/Polen/Tjekkiet: Mens modstanden mod den russiske motorcykelklub Notnije Volkis (The Night Wolves) kørsel til Berlin stiger i Polen og Tjekkiet, kan det vise sig, at det bliver et helt andet land, der sætter en stopper for motorcykelklubbens kørsel gennem Europa.The Night Wolves har nemlig ikke en tilladelse, som er nødvendig til at køre  i gennem Hviderusland, og har heller ingen planer om at ansøge om den, skriver Euroradio.fm

Det er ifølge hviderussisk lov nødvendigt at have en tilladelse, da en begivenhed som motorcykel kørsel i kortage hører ind under en definition som ”vej demonstration”.

Det er lokale myndigheder, som skal udstøde den type tilladelse, men ingen af de hviderussiske regioner, som Night Wolves har planlagt at køre i gennem, har fået en ansøgning om tilladelse, skriver Euroradio. The Night Wolves har angiveligt heller ingen planer om at ansøge om sådan en.

”Det er ikke nogen demonstration, det er kun nogle få motorcyklister på vejen. Vi bliver ganske almindelige vejbrugere, og har ikke brug for nogen escort, siger klubbens manager, Andrej Babrouski til Euroradio.

Det bliver op til de hviderussiske myndigheder, hvorvidt de vil forlange at The Night Wolves skal overholde landets lov eller om motorcykelklubben får lov til at køre videre. ota

Share This