Slavia Prags træner roser Midtjylland, men lover et mere offensivt spil i Herning

Slavia Prag i sine karakteristiske rød-hvide trøjer Foto: Кирилл Венедиктов

Tjekkiet/Danmark: FC Midtjylland møder i dag tjekkiske Slavia Prag, hvis træner Jindrich Trpisovsky i tjekkiske medier ikke sparer på ros til Midtjylland efter de to holds første kamp i Prag, som endte 0:0.

“Det er et modent, organiseret hold som har interessante unge spillere.

Han roser FC Midtjylland for både kampen i Prag og mod Razgrad og havde forudsagt, at Midtjylland vandt 3:0 mod Young Boys Bern. De tjekkiske spillere er inden dagens kamp i Herning dog langtfra opgivende.

“Anden kamp er altid anderledes. En ting er nemlig at se ens modstander på video og analysere. En rigtig kamp bringer ofte andre situationer med sig. Vi er blevet bekræftet i, at Midtjylland er et hold med en stærk mentalitet og et hold, der er godt forberedt. I den anden kamp vil det handle om, hvem der har lært mere og hvem der er i stand til at forbedre sig. Ingen af holdene har vist det bedste de kan i Prag, siger Trpisovsky og fortsætter:

“Vi går efter deltagelsen i Champions League, vi har afprøvet den sidste år og vil rigtig gerne spille den igen. Det viste sig at være en hindring for os i den første kamp. Det var ikke helt os, vi havde indordnet os alt for meget deres spil. I dag vil vi være mere modige, siger Trpisovsky.

Slavia Prag spillede Champions League sidste år, hvor holdet bl.a. spillede uafgjort i Barcelona mod FC Barcelona. ota

Share This