Salvini i Prag for at styrke nationalisternes fraktion

Salvini og Okamura på Rådhuspladsen i Prag Foto: Okamura FB

Italien/Tjekkiet: Italiens indenrigsminister Matteo Salvini ankom fredag til Prag, hvor han mødtes med formand for det tjekkiske antimigrationsparti SPD`s formand Tomio Okamura, skriver Okamura på sin Facebook profil.

“Vi taler blandt andet om fælles skridt og nye løsninger som sikrer vores borgeres sikker. Matteo realiserer allerede nu med stor succes nogle af disse skridt, siger Tomio Okamura.

Han nævner blandt andet “EU`s fatale landbrugspolitik, som har del Tjekkiets landbrug”, migration samt fødevarernes dobbelte standarder i øst og vest, som emnerne for de to politikers samtaler og opfordrer på sin profil tjekkerne til at stemme på SPD ved det kommende europæiske valg.

“Vi kandiderer ikke for, at vores medlemmer skal kolaborere med eliterne i Europa Parlamentet. Vi stiller op for at stoppe de neomarxistiske globalisters diktat, som styrer EU. I samarbejde med andre patriotiske partier fra andre lande er vi parat til at være med til at opbygge en ny form for samarbejde mellem de europæiske lande. Et samarbejde som vil respektere og beskytte vores suverænitet, frihed, kultur og traditionelle samfundsværdier, skriver Okamura på sin Facebook profil. ota

Share This