Østrigs kansler: Massemigration har skabt store problemer i Europa

Sebastian Kurz Foto- European People’s Party

Østrig: Massemigrationen af ​​mennesker fra en helt anden kulturel baggrund og mennesker med ringe eller ingen uddannelse, har ført til store problemer i Europa, sagde den østrigske forbundskansler Sebastian Kurz i et interview med “Bild”.

Kurz gjorde i interviewet opmærksom på “sikkerhedssituationen i nogle franske forstæder, og hvad vi oplever igen og igen i Belgien og i andre lande, herunder Østrig.”

Under interviewet mindede kansleren om, episoden for nylig i Wien hvor “flere unge afghanske mænd bedøvede, voldtog og myrdede en 13-årig pige og derefter smed hende ud som et objekt.” Kurset bemærkede, at “man aldrig må begå den fejl at fordømme alle”, men som han understregede, “er det rigtigt, at vi har store problemer med mange mennesker, der er kommet fra Afghanistan, Tjetjenien og andre dele af verden, andre systemer og kultur.”

”Se bare på kriminalitetsstatistikken. Mange af disse voldshandlinger er ikke tidligere blevet rapporteret. I nogle grupper er statistikkerne over ophobning af voldelige og seksuelle forbrydelser mod kvinder meget klare, “sagde lederen af ​​den østrigske regering.

“Vi kan ikke løse Afghanistans problemer ved at acceptere masserne, som Tyskland og Østrig gjorde i 2015. Vi vil helt sikkert fortsætte med at deportere til Afghanistan,” sagde Kurz. ota

Share This