Orbán i USA: Kommunister og liberale, samme side af samme mønt

Viktor Orbán Foto: Elekes Andor

Ungarn: “Kommunister er rejst fra asken og har allieret sig med de liberale, og er i hele verden nu stærkere end nogensinde … Kommunister og liberale er i dag det samme, og vi skal besejre dem igen,” opfordrede Ungarns premierminister Viktor Orbán på konferencen CPAC i Dallas, Texas. Han tilføjede, at den kamp, ​​der brød ud i hans land efter den blodige undertrykkelse af den antikommunistiske opstand af sovjetiske kampvogne, endte ikke i 1989. I dag har de progressive ifølge Orbán valgt andre våben. Opskriften på sejr over dem er ifølge ham hovedsageligt forsvar af traditionelle værdier. “Far er en mand, mor er en kvinde,” var nogle af de ord, Viktor Orbán sagde under sin tale.

Liberale gemmer ifølge Orbán marxismen i institutioner, hvilket fører til en kulturkrig. Det er derfor nødvendigt at støtte traditioner. “Ungarn står som David mod en vækket Goliat,” sammenlignede han.

Ifølge Orbán er det også nødvendigt at forhindre illegal migration, hvilket lykkedes for hans land, fx i 2015 , hvor ungarerne takket være deres grænsevagter og “muren” lykkedes at forhindre flere illegale migranter i at komme ind. ”Vi har sat nultolerance over for illegal migration. Hver migrant, vi fangede, eskorterede vi tilbage,” sagde Orbán og forklarede, at reglerne er enkle: “Du kan søge om asyl på vores ambassader, men hvis du forsøger at komme ind i vores land ulovligt, vil du aldrig komme ind.”

Hvis traditionelle familier falder fra hinanden, vil Vesten ifølge ham ikke kan reddes fra ødelæggelse. Selvom de progressive formodes at hævde, at “familier ikke skal beskyttes, fordi kærlighed er kærlighed og familie er familie”, er den eneste udvej ifølge Orbán at støtte traditionelle familier, for eksempel ved hjælp af foranstaltninger, der i Ungarn fritager kvinder der får fire børn at betale indkomstskat resten af ​​livet .

Ifølge Orbán er det nødvendigt at beskytte familier især mod kønsideologier. “Far er en mand, mor er en kvinde. Lad vores børn være i fred. Punktum. Drop den historie. Ingen argumenter,” sagde Orbán med henvisning til resultaterne af den ungarske folkeafstemning om seksuelle minoriteter og LGBT-fremme blandt børn i skoler. ota

Share This