Ny kinesisk fremstilet Moskvitj præsenteret i Rusland

Den nye Moskvitj Foto: Torman R

Rusland: En ny Moskvitj blev i sidste uge lanceret på den tidligere fabrik i den russiske afdeling af Renault. Det skete med stor fanfarer og med bannere med teksten “Moskvitj er tilbage”. Men crossoveren Moskvitj-3 er de facto en kinesisk JAC JS4-model, produceret i Kina.

Ifølge officielle materialer skulle produktionen af ​​Moskvitj foregå i en såkaldt SKD-tilstand, dvs. Semi-Knocked Down. Det betyder, at de enkelte dele kom til Rusland fra Kina, og bilen blev samlet i Rusland. I virkeligheden er der tale om SKD-0-tilstand, ellers kendt som DKD – Disassembled Knocked Down, ifølge det russiske bilmagasin Behind the Wheel i en video fra fabrikken, offentliggjort i slutningen af ​​sidste uge.

Det betyder, at bilen er bygget i Kina, så fjernes nogle dele fra den, i det her tilfælde hjul, aksler og motor med gearkasse, samt nogle andre småting. I denne tilstand bringes bilen til Moskva fabrikken, hvor den samles igen. Årsagen er enkel – bilen får et nyt VIN med med produktionssted i Rusland og et “Made in Russia”-mærke. Og Wupti, produktion af russiske biler er genoptaget. ota

Share This