Mr.East Forlag på vej med nye udgivelser

Øst- og Centraleuropa: Mr.East Forlag fortsætter i 2021 udgivelser i vores populære serie “På togrejse i”, som er en serie med fokus på miljøvenlig jernbanetransport. I 2020 udkom de første fire bøger i serien, om henholdsvis Tjekkiet, Polen, Slovakiet og Ungarn. Nu er turen kommet til landene længere mod øst. I løbet af foråret udkommer bøgerne om Bulgarien, Rumænien og Rusland. De første to bøger er skrevet af Mr.Easts chefredaktør Ota Tiefenböck. Ota har rejst på kryds og tværs i alle de øst- og centraleuropæiske lande og er en stor kender af disse lande.

Bogen om Rusland er skrevet af cand.mag i russisk og religionsvidenskab Allan Have Larsen. Allan kender Rusland ud og ind og arbejder som guide i Rusland for flere danske rejsebureauer. Allan har desuden boet og undervist i Rusland i henholdsvis Pskov og Sankt Petersborg.

Du kan derfor glæde dig til flere nye bøger spækket med massevis af informationer, tips og idéer til rundrejser. I lighed med de allerede udkomne bøger, hvor Heidi Mørch skriver i lektørudtalelsen for de danske biblioteker.  

“Bøgernes udtalte formål er, at “give vejledning og inspiration til at opdage charmen og attraktiviteten af de europæiske landes jernbaner”, og det formål lever de op til. Min kollegas umiddelbare reaktion var “Hvornår tager vi afsted?”. 

Senere i 2021 planlægger vi udgivelse er flere nye titler, herunder Tyskland, Kroatien og Serbien.

Det kan være svært at tænke på rejser i disse coronatider, men alt tyder på, at bedre tider er på vej. Husk, at du fortsat kan købe “På togrejse i” bøgerne hos alle landets boghandlere samt direkte hos Mr.East, hvor du får bøgerne tilsendt uden beregning. Bøgerne koster kr. 199,00 per stk. Bøgerne kan desuden lånes på landets biblioteker, både som alm. bog samt e-bog. ota

Share This