Mød Mr.East Forlag på Bogforum 2021 i Bella Centret

Illustrationsfoto: Orfeus

Mr.East Forlag er blandt de mange forlag der fra på fredag udstiller ved Bogforum 2021 i Bella Centret. Vores stand ligger i hal D sammen med andre mindre forlag.

Ved standen kan du møde Mr.East Forlags chefredaktør Ota Tiefenböck og lejlighedsvis nogle af vores andre skribenter. Vi har naturligvis alle vores bøger med, som man på Bogforum kan købe til særlige messepris.

Kom til en snak! Ved samme lejlighed kan du undersøge alle vores udgivelser, høre om vores kommende udgivelser. Vi byder naturligvis på en forfriskning.

Du vil kunne købe alle seks bøger fra vores populære rejseserie “På togrejse i”. Der er udkommet bøger om Tjekkiet, Polen, Ungarn, Slovakiet, Bulgarien og Rusland.

Bøgerne “Den ukrainske dagbog” og “Grå bier” af den ukrainske forfatter, oversat til 35 sprog, Andrej Kurkov.

Den tjekkisk-amerikanske forfatter Jaroslav Kalfars roman “Rummand fra Tjekkiet”, som i løbet af næste år kommer i en filmatiseret udgave på Netflix.

Bogen “Hvordan Polen blev Polen”, skrevet af Michael Hardefelt, som giver et godt overblik over Polens historie og politik.

Sidst men ikke mindst bøgerne skrevet af Mr.East chefredaktør og journalist med speciale i Øst og Centraleuropa Ota Tiefenböck. Den ene af bøgerne, “På den anden side af jerntæppet”, handler om livet under et kommunistisk diktatur, den anden “Mustafa Jemilev og Krims forfulgte” om krimtatarernes leder Mustafa Jemilev og krimtatarernes historie.

Vi ses.

Share This