Bliv klogere på Polen med Mr. East Forlag og Michael Hardenfelt

Polen: “Hvordan Polen blev Polen”! Det er navnet på Mr. East Forlags kommende udgivelse. Bogen er skrevet af Michael Hardenfelt og udkommer den 14. april. Der er virkelig noget at glæde sig til. Bogen er en beskrivelse af Polen, som giver de svar, du sikkert har manglet i mediernes dækning af Polen.

Polen og den politiske situation i landet er i de senere år blevet flittigt omtalt i medierne. Nyhederne om Polen har i Danmark som regel en kritisk vinkel, men efterlader ofte modtagerne uden en bredere forståelse for, hvad der foregår i landet, hvorfor det foregår og hvad der er baggrunden for, at det foregår. Michael Hardenfelts bog giver svar på mange af de spørgsmål, du har savnet at få belyst.

Michael Hardenfelt har boet i Polen siden 1994 og har fulgt udviklingen i landet siden de politiske omvæltninger i 1989. Han gennemgår i sin bog den nuværende politiske situation i landet, tiden efter de politiske omvæltninger i 1989 og den del af Polens historie, som det er nødvendig at kende for at forstå Polen i dag.

Mr. East læsere får naturligvis mulighed for at købe bogen før alle andre og oven i købet med gratis forsendelse (gælder kun i Danmark). Bogen er på 352 sider og koster kr. 249. Du kan mobilpay 249 kr. til 27129444  eller overføre beløbet til reg. nr.: 0274 konto nr.: 4595118972, så sender vi bogen inden den officielle udgivelsesdato. Husk at oplyse navn, forsendelsesadresse og postnummer samt telefonnummer og mailadresse. (krav fra pakkevirksomheden DAO). Fra 14.4. kan du købe bogen samt en e-bog hos alle landets boghandlere, på nettet og i forretninger. ota

Share This