Ad

Biden afviser online snak med Putin. Måske en anden dag? Vi er parat, siger Kreml

Vladimir Putin Foto- Kremlin.ru

Rusland/USA: Biden ville være på en arbejdstur til den amerikanske stat Georgia fredag, så det er usandsynligt, at han vil være i stand til at føre en samtale med Putin denne dag. Det siger pressesekretær Jen Psaki i Det Hvide Hus til internationale medier.

Ruslands præsident Vladimir Putin foreslog torsdag aften, efter at Joe Biden offentligt havde kaldt Putin for en morder, at de to præsidenter skulle mødes til en åben snak på internettet. Det Hvide Hus har dog foreløbigt ikke accepteret tilbuddet om en direkte samtale mellem Putin og Biden.

Ifølge Kremls talsmand Dmitrij Peskov, er Putin parat til at deltage i en samtale med Biden, enten på mandag, som tidligere foreslået af Putin, eller på et senere tidspunkt som passer til Biden.

” Som præsident Putin sagde, er det enten fredag ​​eller mandag, fordi i weekenden passer det ikke for Putin at deltage i en kommunikation med den amerikanske præsident, men mandag er stadig en mulighed. En anden mulighed er [at afholde samtalerne] til enhver tid, der er praktisk for den amerikanske præsident, ”siger Kreml-talsmanden til TASS. ota